+31 (0)6-55393123 info@hbbh.nl
Selecteer een pagina

Goedplan 7.0

Een webbased havenmanagementprogramma voor het interactief beheren van beroepshavens.

 

SERVICES

Wat doen we?

SN-IT zorgt voor de installatie, inrichting en het onderhoud van het platform op het web

SN-IT is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige IT-oplossingen voor havenbedrijven. Met onze innovatieve technologieën en ervaren professionals zorgen wij voor de installatie, inrichting en het onderhoud van uw platform op het web. Onze oplossingen helpen u om uw haven te verbeteren en uw bedrijfsprocessen te optimaliseren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe SN-IT uw havenbedrijf kan transformeren. Begin nu!

Planning, registratie en facturatie

Welkom bij SN-IT & HBBH, dé plek voor oplossingen voor havenbedrijven. Met onze innovatieve aanpak bieden wij een complete oplossing voor het plannen, registreren en factureren binnen uw haven. Ons webbased havenmanagementprogramma, Goedplan 7.0, stelt u in staat om uw beroepshaven interactief te beheren. Met moderne havenadministratie en uitgebreide functionaliteiten helpt Goedplan 7.0 u om efficiënter en effectiever te werken. Onze ervaren professionals zorgen voor de installatie, inrichting en het onderhoud van het platform, zodat u zich kunt richten op de belangrijke zaken die uw aandacht verdienen. Door gebruik te maken van de meest gangbare browsers is Goedplan 7.0 altijd toegankelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe onze planning, registratie en facturatie oplossingen uw havenbedrijf kunnen verbeteren. Get started today!

Walstroom

Bent u op zoek naar een gebruiksvriendelijke en efficiënte stroomvoorziening voor uw haven? Dan is SN-IT Walstroom dé oplossing voor u. Met onze innovatieve technologieën bieden wij betrouwbare en passende elektriciteit aan voor alle schepen in uw beroepshaven. Dankzij onze moderne havenadministratie en uitgebreide functionaliteiten kunt u eenvoudig het stroomverbruik en de kosten bijhouden. Onze ervaren professionals zorgen voor de installatie en het onderhoud van het Walstroom systeem, zodat u zich kunt concentreren op de belangrijkste taken van uw havenbedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe Walstroom uw haven kan verbeteren. Start nu!

Schepen volgen met AIS, koppelen aan Goedplan 7.0

Wilt u altijd op de hoogte zijn van de schepen in uw haven? Met onze geavanceerde AIS-tracking en integratie met Goedplan 7.0 kunt u eenvoudig en efficiënt schepen volgen en beheren. Blijf op de hoogte van de locatie, route en andere belangrijke informatie van alle schepen in uw haven. Met deze krachtige tool kunt u uw havenactiviteiten optimaliseren en uw bedrijfsprocessen stroomlijnen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze AIS-tracking en Goedplan 7.0 integratie uw havenbedrijf kunnen verbeteren. Begin nu!

Havenmeesterlogboek en taaktoewijzing

Ontdek de perfecte tool voor het beheren van uw haven. Met ons innovatieve havenmanagementprogramma, Goedplan 7.0, kunt u uw beroepshaven interactief beheren. Met moderne havenadministratie en uitgebreide functionaliteiten helpt Goedplan 7.0 u om efficiënter en effectiever te werken. Laat onze ervaren professionals zich bezighouden met de installatie, inrichting en het onderhoud van het platform, zodat u zich kunt richten op de belangrijkste zaken die uw aandacht verdienen. Door gebruik te maken van de meest gangbare browsers is Goedplan 7.0 altijd toegankelijk. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe ons havenmanagementprogramma uw havenbedrijf kan verbeteren. Begin vandaag nog!

Cloud Services

Ontdek de kracht van onze Cloud Services voor uw havenbedrijf. Met onze innovatieve oplossingen kunt u uw data veilig en efficiënt beheren in de cloud. Onze ervaren professionals zorgen voor de installatie, configuratie en het onderhoud van uw cloudomgeving, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. Met onze moderne havenadministratie en uitgebreide functionaliteiten kunt u eenvoudig toegang krijgen tot uw gegevens vanaf elk apparaat met internetverbinding. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze Cloud Services uw havenbedrijf kunnen verbeteren. Begin vandaag nog!

Cyber Security

Bescherm uw haven tegen cyberaanvallen met onze geavanceerde beveiligingsoplossingen. Onze ervaren professionals zorgen voor een veilige en betrouwbare omgeving, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. Met onze moderne havenadministratie en uitgebreide functionaliteiten kunt u eenvoudig de beveiliging van uw haven managen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze Cyber Security oplossingen uw havenbedrijf kunnen verbeteren. Begin vandaag nog!
Benadering

Professionele IT-diensten Technologieadvies

Welkom bij SN-IT.nl, dé plek voor innovatieve havenoplossingen. Wij begrijpen de uitdagingen van havenbedrijven en bieden een complete all-in-one oplossing voor het plannen, registreren en factureren binnen uw haven. Met ons geavanceerde webgebaseerde havenbeheerprogramma, Goedplan 7.0, heeft u de controle over uw professionele haven. Efficiëntie en effectiviteit staan centraal met moderne havenadministratie en uitgebreide functionaliteiten. Onze ervaren experts zorgen voor een naadloze installatie, inrichting en onderhoud van het platform, zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is. Met Goedplan 7.0 heeft u altijd en overal toegang via de meest populaire webbrowsers. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe onze planning, registratie en facturatieoplossingen uw havenbedrijf naar een hoger niveau tillen. Begin uw haventransformatie nu!

Wij creëren volledig geïntegreerde systemen, u kunt zich daardoor volledig richten op belangrijke zaken die uw aandacht meer verdienen.

Oplossingen voor Havenbedrijven
HBBH, dé plek voor oplossingen voor havenbedrijven. Met onze innovatieve aanpak bieden wij een complete oplossing voor het plannen, registreren en factureren binnen uw haven. Ons webbased havenmanagementprogramma, Goedplan 7.0, stelt u in staat om uw beroepshaven interactief te beheren. Met moderne havenadministratie en uitgebreide functionaliteiten helpt Goedplan 7.0 u om efficiënter en effectiever te werken. Onze ervaren professionals zorgen voor de installatie, inrichting en het onderhoud van het platform, zodat u zich kunt richten op de belangrijke zaken die uw aandacht verdienen. Door gebruik te maken van de meest gangbare browsers is Goedplan 7.0 altijd toegankelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe onze planning, registratie en facturatie oplossingen uw havenbedrijf kunnen verbeteren. Get started today!
Get Started

Vijf items. Eén Missie.

Door het intelligente systeem worden 5 items integraal aan elkaar verbonden en vormen tesamen één mooi modern managmentsysteem.

Veiligheid

Registratie

Planning

Facturatie

Monitor

Wij zijn er om u te helpen!

13 + 10 =

Kantoor

Stapeldijk 5
7261 LL Ruurlo

Hours

M-V: 8.00 – 17.00
Z-Z: Gesloten

Bel ons

+31 (0)6 2470 1197